Monbeauty oferă servicii impecabile

Referitor la cosmetică, remodelări corporale și nu numai, monbeauty oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Numeroase tratamente faciale benefice pentru piele reprezintă soluția ideală pentru multe dintre doamne și domnișoare. Fie că pielea dumneavoastră este sensibila, grasă, mixtă  matură sau uscată, va beneficia de cele mai calitative tratamente.

De exemplu, tratamentul facial cu argilă verde face minuni pentru tenul dumneavoastră.

Pentru început, trebuie să știți că argila conține nenumărate minerale, inclusiv magneziu, fier și aproximativ 65% alte substante nutritive esențiale pentru sănătate. Argila hrănește pielea în profunzime, pielea  va rămâne curată și catifelată pentru un timp îndelungat.

De asemenea, este un bun exfoliant. V-ați săturat de puncte negre? Nu știți ce să mai faceți să le îndepărtați și ați epuizat toate ideile? Nu e problemă! Argila are o capacitate foarte mare de absorție  și este eficientă în extragerea impurităților din pori, tratand chiar și acneea.

Tratamentul facial cu argilă în monbeauty ajută mult pielea îmbătrânită. Cu toții știm că după o perioadă, pielea își pierde elasticitatea, acest fapt favorizând apariția ridurilor.

Pielea devine uscată și lipsită de strălucire. Pe lângă avantajele cosmetice ale argilei în tratamentul facial cu argilă verde, ea ajută la exfolierea celulelor moarte ale pielii, încurajând în același timp activitatea circulației în derm.

Un alt tratament extrem de eficient pentru tenul dumneavoastră este cel cu argilă verde.

Argila verde ajută foarte mult persoanele cu tipul de ten gras sau mixt. Ea curăță delicat epiderma, cicatrizează și calmează inflamațiile apărute în urma spargerii coșurilor, previne deshidratarea, revitalizează pielea și nu numai.

Beneficii multiple are și argila albastră având efect antimicrobian, curățând tenul în profunzime, conferindu-i stralucire si catifelare. Efectele argilei asupra tenului sunt excepționale cu rezultate vizibile și imediate. Chiar de la primul tratament veți observa cum pielea dumneavoastra capătă un aspect mult mai plăcut. Mai multe detalii puteți observa pe site-ul : http//monbeauty.eu/.

remodelare corporalaDe asemenea, pe lângă tratamentele faciale, monbeauty oferă tratamente eximia.  Un salon de excepție cu profesioniști în masaj anticelulitic bucuresti, monbeauty este o soluție perfectă pentru toate femeile care vor să fie frumoase, cochete și în centrul atenției de fiecare dată! Daca noi ne simțim bine, se va vedea cu siguranță și pe comportamentul nostru, un fizic impecabil în concordanță cu o atitudine pozitivă și optimism.

Știai că atunci când intrați într-o încăpere, oamenii își vor da seama daca aveți încredere în dumneavoastră sau nu? Afișați mereu un zâmbet și fiți veselă. Un mod de viață sănătos, mișcare și tratamentele potrivite pot face minuni. O vizită la salon cel puțin o dată pe săptămână creează o stare nemaipomenit de bună!

De asemenea, la fel de benefic pentru sănătate și fizic este masajul de relaxare. Dacă ați avut o zi dificilă, ați stat multe ore pe scaun ori pur și simplu vă simțiți extenuată, apelați cu incredere la monbeauty. Masajul de relaxare elimină oboseala, relaxează mușchii și este foarte eficient în cazul oboselii acumulate.  La fel și masajul anticelulitic este o variantă bună pentru a vă bucura din nou de o piele fină și catifelată, fără aspectul unei coji de portocală.

Un alt tip de masaj este cel terapeutic, el se ocupă mai ales de locurile dureroase, fiind benefic pentru organism.  Orice tip de masaj preferați, efectele se vor vedea imediat dacă faceți ședințe regulat. Pentru un bun demers al lucrurilor și pentru a vă bucura de un aspect fizic mai tânăr sau mai plăcut, apelați cu încredere la aceste servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *