Combina o certificare iso 14001 si una 18001 pentru cresterea profitului

In general, sistemul de management al sigurantei sanatatii consta in standarde integrate ISO 14001 si OHSAS 18001. O astfel de certificare este esentiala pentru strategia pentru dezvoltarea unei afaceri sigure, ecologice  si durabile. Prin ele se formeaza abordarea noastra de a gestiona potentialele efecte asupra sanatatii ocupationale si sigurantei mediului din ISO si se refera la proiectarea, dezvoltarea, productia, distributia si vanzarile precum si operatiunile de service. Prin implementarea sistemului de management integrat conform standardului ISO 14001 si OHSAS 18001, companiile reduc impactul acestora asupra mediului si a riscurilor de securitate si sanatate la locul de munca. Performanta angajatilor poate fi imbunatatita prin crearea unor organizatii fara risc care ajuta la reducerea costurilor de productie. Este esential ca mediul, problemele de securitate si sanatate la locul de munca care sunt implicate in cadrul activitatilor de zi cu zi ale unei organizatii sa fie mereu controlate si manageriate corespunzator. In timpul punerii in aplicare a ISO 14001, o revizuire sau un decalaj de la analiza initiala a proceselor si produselor organizatiei se recomanda, pentru a ajuta la identificarea tuturor elementelor standardelor certificarii in cauza din functionarea curenta si daca este posibil, operatiunile viitoare care pot interactiona cu mediul. ISO 14001 a fost dezvoltat in primul rand pentru a asista companiile in reducerea impactului acestora asupra mediului.

Si prin implementarea OHSAS 18001, organizatia imbunatateste sistemul de management al sigurantei si al sanatatii, pentru a primi avantaje competitive prin demonstrarea angajamentului pentru sanatate si siguranta.  Se va imbunatati performanta si se vor reduce costurile legate de accidentele de munca. Este esential ca problemele de securitate si sanatate la locul de munca ce pot fi implicate in cadrul activitatilor de zi cu zi ale unei organizatii, sa fie o parte integranta a sistemului lor de management al intregii companii.

Avantajele unuiSistem de Management Integrat bazat pe OHSAS 18001 si ISO 14001

Punerea in aplicare a Sistemului de management al sigurantei in mediul de lucru si al protective mediului a celor doua certificari iso: ISO 14001 si OHSAS 18001 imbunatateste businessul, avand adesea un efect pozitiv asupra investitiilor, cresterea vanzarilor, ofer un avantaj competitiv, ajuta la planificarea adecvata, la managementul mediului si la motivarea angajatilor. Aceste certificari furnizeaza un model cuprinzator pentru sistemele de mediu, sanatate si de management al sigurantei, care pot face orice companie competitiva. Printre avantajele importante ale standardelor 18001 si 14001 exista si :

quality-control-1257Crearea unei operatiuni mai eficiente, eficace.

Cresterea satisfactiei si pastrarea clientilor.

Reducerea auditurilor de la terte parti.

Reducerea riscului de accidente si incidente.

Imbunatatierea motivatiei angajatilor, constientizarea si moralul acestora.

Promovarea comertului international.

Cresterea profitului.

Reducerea producerii deseurilor.

Aceste certificari sunt destinate sa ajute o organizatie sa controleze impactul asupra mediului, riscurile pentru sanatate si siguranta. Acesta a fost dezvoltat ca raspuns la cererea pe scara larga a unui standard recunoscut la nivel international. Pentru ca acest lucru sa fie posibil si in Romania, ISo Trans este una din firmele de expertiza care opereaza cu susurinta pe piata romaneasca si care ajuta anul sute de companii sa creasca si sa prospere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *